جدیترین یافتههای اقتصادی حاکی از آن است که چین از نظر مجموع کل هزینه سفر که در بازار سفر چین هزینه شده تا پایان ۲۰۱۵ به میزان ۱ میلیارد دلار امریکا از امریکا پیشی گرفته است.
این یکی از یافتههای کلیدی در گزارش سالانه بنیاد مطالعاتی GBTA یا انجمن تجارت سفر جهانی است که تحت پشتیانی Visa, Inc فعالیت میکند.
طبق همین بررسیها ارقام تازه در گزارش جدید GBTA حاکی از آن است که چین از نظر مجموع کل هزینه سفر که در بازار سفر چین هزینه شده تا پایان ۲۰۱۵ به میزان ۱ میلیارد دلار امریکا از امریکا بیشتر بوده است. طبق همین بررسیها چین در چهار ماه نخست ۲۰۱۶ نیز به میزان ۱۰/۱درصد در هزینه و پول خرج شده در صنایع مسافرتی رشد کرده است. در حالی که این رشد در امریکا تنها ۱/۹درصد برآورد شده است.
با وجود کندی نسبی در بازار صنایع مسافرتی چین، بازار سفر در این کشور همچنان یکی از سریعترین نرخ رشد جهانی را دارد. چین از این نظر امریکا را پشت سر گذاشته و این یک نقطه عطف بزرگ است که حقیقتا طبیعت اقتصاد جهانی را در دنیای امروز نشان میدهد.
پیشبینی GBTA برای اقتصاد چین حاکی از ادامه رشد معتدل تولید ناخالص داخلی با نرخ نسبی ۶/۴ و ۶/۱درصد به ترتیب برای سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ است.
بر این اساس روند رشد از مصرف و سرمایهگذاریهای هدفمند دولت در زیرساختها در مسیر تلاش چین برای ایجاد تحول اقتصادی ادامه خواهد داشت. با وجود کندی رشد اقتصاد چین سرمایهگذاری در زیرساختهای سفر ادامه داشته و همچنین شرایط بهتری برای کسب و کار مسافرتی هم در بخش تفریح و سرگرمی و هم بخش کسب و کار و تجارت پیشبینی میشود.
این بخش با توجه به طرح افتتاح ۸۲ فرودگاه جدید که از سال ۲۰۱۱ در چین در دست اقدام است و نیز با توجه به این که بیش از ۷۰درصد از ساخت و سازهای هتلها در کل آسیا و اقیانوسیه در چین صورت میگیرد، چشمانداز روشنی را ترسیم میکند.
«دیوید هنستوک»، از مدیران Visa, Inc با اشاره به این یافتهها گفته است که این نقطه عطف هیجانانگیری برای صنایع مسافرتی است که مستلزم یافتن راهحلهای یکپارچه و مستمر در پرداختهای جهانی است.
یافتههای GBTA در چهار ماه نخست ۲۰۱۶ حاکی از آن است که اوایل سال ۲۰۱۶ نوسان در بازارهای مالی چین یک بار دیگر به تشدید نگرانیها نسبت به یک فرود سخت بالقوه برای چین در نتیجه خسارتهای جانبی ناشی از اقتصاد جهانی دامن زد، اما جریان ثابتی از شاخصها به سوی رشد معتدل کنترلشدهای طبق برنامهی قبلی همچنان تداوم یافت.