غذاهایی که در سفر به چین باید امتحان کنید

غذاهایی که در سفر به چین باید امتحان کنید

 

اگر شانس سفر کردن به چین را داشته باشید بهتر است پیش از آن با غذاهای محبوب و گردشگر پسند چین آشنا شوید و غذاهایی که در سفر به چین باید امتحان کنید، همچنین در سفر به چین شما درخواهید یافت که پیدا کردن یک غذای مطابق با ذائقه‌ی ایرانی کمی چالش بر انگیز خواهد بود اما غذاهایی که در ادامه معرفی میکنیم میتواند کمی از سردرگمی شما در دنیای رنگارنگ غذاهای چینی را برطرف کند.

در میان این غذاها ممکن است نام‌های آشنایی که پیش از این در رستوران‌های چینی ایران امتحان کرده‌اید به چشمتان بخورد، اما غذاهای چینی تهیه شده در رستوران‌های چینی ایرانیمقداری بومی سازی شده اند و ممن است با غذای اصلی تفاوت‌های اندکی داشته باشند.

همچنین باید بدانید که مانند ایران غذاهای سنتی چین در هر استان متفاوت است و تنوع غذاهای محلی در این کشور سر به فلک میکشد، پس بهتر است به امتحان کردن مشهورترین آن‌ها اکتفا کنید.

 

گونگ بائو چیکن

گونگ بائو چیکن یک غذای سنتی متعلق به استان سی‌چوان است. اصلی‌ترین ماده‌ی این غذا تکه‌های مرغ مکعبی کوچک به همراه مواد دیگری چون بادام زمینی، خیار و فلفل قرمز چیلیست. ابتدا تکه‌های مرغ مرینیت ( مزه‌دار) میشود و پس از اضافه کردن مقداری فلفل چیلی و فلفل مخصوص سی‌چوان به روغن، مرغ و دیگر سبزیجات به این مخلوط اضافه شده و تفت داده میشوند. این غذا کمی تند است اما امتحان کردن آن به خاطر بافت نرم و تازه‌ی مرغ به شما پیشنهاد میگردد.

 

اسپرینگ رولز

این غذا از غذاهای سنتی چین و از آنجایی که که شکل و رنگ آن‌ به تکه‌های شمش طلا شبیه است سمبل ثروت و کامکاریست.برای تهیه‌ی آن از نوعی خمیر بسیار نازک( مانند خمیر یوفکا) استفاده میشود، به صورت معمول این خمیر‌ها با مواد مختلف( سبزیجات، گوشت و پوره‌ی لوبیا قرمز) پر شده و سپس به شکل یک لوله بسته میشوند. در نهایت در روغن داغ سرخ میشوند تا به رنگ طلایی درآیند. این غذا از غذاهای بسیار پرطرفدار چین محسوب میشود.

 

برنج سرخ شده

این غذا از غذاهای بسیار محبوب و آسان چین است. برنج سرخ شده انواع بسیار متفاوتی دارد که معمولا به دلیل تنوع نوع گوشت، سبزیجات و ادویه هاست.ابتدا کمی روغن به ماهیتابه اضافه میشود و گوشت سبزیجات و دیگر مواد به آن اضافه میشوند، وقتی مواد حدود 80 درصد پخته شدند برنج و ادویه‌های لازم به آن افزوده میشوند. در ورژن‌های خانگی معمولا این غذا را با استفاده از سبزیجات گوشت و یا برنج باقی مانده از دیگر غذاها میپزند.

 

ما پوآ توفو

این غذا در چین بسیار محبوب بوده و از غذاهای سنتی استان سی‌چوان است. نام این غذا به دنبال یک خانم با صورتی کک و مک دار( که در زبان چینی ما پوآ خوانده میشود) در شهر چِنگ دو که توفوهای(پنیر سویا) سرخ شده‌ی او بسیار مشهور بوده است، انتخاب شده است.این غذا معمولا از توفو و گوشت گوساله تهیه میشود. ابتدا تکه‌های توفو را در مقداری آب جوشانده و سپسپ گوشت را به همراه مقداری سس لوبیای غلیظ و موسیر تفت میدهند و در نهایت بااضافه کردن مقداری آب توفوها را درون ظرف ریخته و اجازه میدهند به مدت سه تا چهار دقیقه بپزد. این غذا با مقداری پودر فلفل سی‌چوان تزیین میشود. طعم آن مقداری تند و دلچسب است.

 

جیائو زی ( دامپلینگ)

غذای مشهور چینی که به طور معمول از مقداری گوشت، سبزیجات پیچیده در تکه ای خمیر کوچک تهیه میشود. گوشه‌های این تکه خمیر به هم فشرده میگردند و پس از پخته شدن در نوعی سوپ با سس سیر و سرکه بالزامیک سرو میشود. این غذا از غذاهای اصلی شب سال نو در چین است. از آنجایی که جیائو زی مقدار کمی به تکه‌های طلا یا نقره در چین قدیم شباهت دارد این غذا سمبل ثروت تلقی میگردد.

 

اردک سرخ شده

اردک سرخ شده یا اردک سرخ شده‌ی پکن از محبوب ترین و مشهورترین غذاهای پکن است که قدمت تهیه‌ی آن به عصر امپراتوری چین باز میگردد.. این غذا از گوشت اردک خوابانده شده در آب نمک و سرکه تهیه میشود. پس از خواباندن گوشت اردک در این مخلوط آن را کباب میکنند. هیزم مورد استفاده برای تهیه‌ی این کباب باید چوب درخت میوه باشد. در صورتی که در یک رستوران سطح بالا این غذا را سفارش دهید احتمالا آشپز گوشت اردک را برای شما در سر میز تکه تکه خواهد کرد. این غذا معمولا به همراه مقداری پیازچه، نوعی پن کیک و سس‌های مختلف صرف میشود.

 

چائو میان ( نودل سرخ شده)

نودل سرخ شده از دیگر غذاهای محبوب میان چینی‌ها و گردشگران است.مانند برنج سرخ شده تنوع این غذا نیز بسته به نوع گوشت و سبزیجات استفاده شده بسیار بالاست. به طور کلی تهیه‌ی این غذا بسیار آسان است. ابتدا نودل‌ها جوشانده میشوند و سپس با آب سرد آبکش میگردند. از سوی دیگر گوشت و سبزیجات در روغن تفت داده شده ادویه و سس‌ها به آن اضافه میشود و در نهایت نودل‌های آبکش شده به آن اضافه میشود. پس از یک الی دو دقیقه غذا آماده‌ی سرو است.

نوشیدنی مشهور چینی

در دنیای نوشیدنی‌های چینی پیش از این به تنوع چای و هنر مختص به آن صحبت کرده ایم. دیگر نوشیدنی مشهور چینی که امتحان آن زمانی که در چین هستید خالی از لطف نخواهد بود چای حباب یا شیر چای مروارید است. این نوشیدنی نخستین بار در سال 1988 در تایوان اختراع شد. این نوشیدنی به طور کلی از شیر، شکر، آیس تی ( چای سرد) و دانه‌های کوچک و دوست داشتنی تاپیوکا ( تهیه شده از نوعی نشاسته) تهیه میشود. از زمانی که این نوشیدنی در سال 1996 به سرزمین چین رسید با اختلاف بسیار زیادی از قهوه پیشی گرفت. این نوشیدنی نیز دنیایی متنوع دارد و امتحان کردن هر نوعی از آن که به نظر شما دلچسب می‌آید، حتما پیشنهاد میگردد.

متن دیدگاه‌ها

mood_bad
  • هیچ نظری ثبت نشده است.
  • یک نظر ارسال کنید