در کشورهای غربی، به خاطر شهرت رستوران های چینی و تنوع غذایی، باید حتما ایده ای برای صرف غذای خود داشته باشید. شاید در استفاده از چاپستیک (وسیله سنتی چینی برای صرف غذا) ماهر شده باشید اما بدانید که تجربه صرف غذا حتی در سنتی ترین رستوران های چینی در دنیا با تجربه لذت بردن از یک شام در یک رستوران محلی پکن متفاوت است.
۱٫ اگر بار اول است که در پکن هستید، باید بدانید که غذا چطور سرو می شود.
برخلاف کشورهای غربی، مردم به صورت انفرادی سفارش نمی دهند؛ بلکه شما همیشه برای میزتان غذا سفارش می دهید. غذا وسط میز قرار داده می شود و شما از خودتان پذیرایی می کنید.
۲٫ هنگام پخت، از طیف وسیعی از مواد غذایی استفاده می شود و این باعث تنوع در آشپزی های محلی شده است. اما برای سایرین ممکن است که این امر شگفت انگیز، عالی، خوش مزه، ترسناک و یا چندش آور باشد.
مسافران اغلب شگفت زده می شوند، زیرا با غذایی که در یک رستوران چینی در کشور خود خورده اند متفاوت است.
گفته می شود که شما هنگام بازدید از پکن باید دو چیز را تجربه کنید: یکی لذت بردن از کباب اردک و دیگری رفتن به دیوار بزرگ چین. بیشتر مردمی که به پکن سفر می کنند، دوست دارند که از غذای کباب اردک بچشند. این اردک به صورت سنتی سرو می شود و همراه آن نان، پیازچه و سس مخصوص اردک ارائه
می شود.
تعداد زیادی رستوران وجود دارند که این غذا را سرو می کنند اما شناخته شده ترین آنها کوانجود و دادونگ هستند.
بالغ بر ۲۵۰ خوراک سنتی در پکن وجود دارد که با موادی تازه آماده می شوند و سریع سرو می شوند. تعدادی از آنها از برنج شفته، سبوس، لوبیا و مواد سرخ شده درست می شوند.