در این مقاله از وب سایت مجمع تأمین کنندگان مورد تأیید ایران به این سوال که چگونه یک کارگاه تولید قطعات الکترونیکی راه اندازی کنیم ؟ ( شروع تولیدی قطعات الکترونیکی ) می پردازیم با تکمید همراه باشید:
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که بعضی از قطعات الکتریکی یا الکترونیکی که مورد استفاده قرار میدهید به چه شکلی تولید میشوند ؟؟
به نظر شما همه این قطعات در کارخانه ها و توسط روبوت ها و به صورت ماشینی و مکانیزه درست می شوند ؟؟؟
باید در جواب بگوییم که در حقیقت اینطور نیست. بسیاری از این قطعات در کارگاه های خیلی کوچیک و به صورت دستی توسط تعداد محدودی کارگر تولید میشوند.
این مقاله فقط برای تغییر دید شما نسبت به تولید نوشته شده است .ممکن است در شرایط مختلف برخی قسمت های این مقاله برای شما مناسب نباشد و مورد استفاده شما قرار نگیرد ؛ اما سعی میکنیم تا حدی بحث رو ساده و پر مفهوم ارائه و ادامه دهیم تا تمام مطالب را دربر گیرد ، اما در نظر داشته باید که در حالت کلی برای راه انداختن یک کارگاه واقعی به تحقیقات بیشتری نیاز دارید.
در بسیاری از موارد تولید کننده ها در مکان های کوچیک مثل پارکینگ ها, مغازه ها , و … بدون سر و صدا مشغول به تولید کالای مورد نیاز مردم هستند.این تولیدات صرفا لباس و کفش و لوازم چوبی و … نیست ، برخی اوقات لوازم الکترونیکی نیز می باشد !!
یکی از مهمترین مراحل، که جزو مراحل اولیه و پایه می باشد این است که باید بدانید که چه محصولی را می خواهید تولید کنید که بسیار هائز اهمیت است .
شاید اولین سوالی که در این زمینه به ذهنتان برسد سرمایه باشه ! ولی نگران نباشید ، اگه فکر شما برای تولید خوب و مفید باشد میتوانید راحت به مقدار مورد نیاز وام بگیرید.
فرض میکنیم شما مکان و سرمایه اولیه برای شروع کار رو مهیا کردید.حالا وقت عمله !
اولین کاری که باید انجام دهید تجهیز محیط کار یا کارگاه می باشد ، یعنی ابزارهایی که برای شروع کار لازم دارید را تهیه کنید.
چند نفر کارگر استخدام کنید و کارتون رو شروع میکنید.
برای شروع کار باید در کارگاهتان تعدادی میزکار مخصوص کارگاه (به تعداد نیاز) کنار هم چیده شوند. هر میز مخصوص یکی از کارگرها و برای مرحله ی خاصی از تولید در نظر گرفته شود.
این قسمت به عهده شماست.باید تشریف ببرید بازار و المان های مورد استفاده رو خریداری کنید (مقاومت , خازن …)
تو این قسمت که معمولا اولین مرحله رسمی شروع کار حساب میشه المان ها روی فیبر چاپی چیده میشن ، پس اولین میز کار میشه مخصوص مونتاژ ، میتونید این کارو به این صورت انجام بدید: تعدادی ورقه از جنس کائوچو بگیرید و فیبرها را روی این ورقه ها به صورت منظم بچینید و کارگر این قسمت المان ها رو به ترتیب روی این قطعات می چیند ؛ خب در اینجا مدار ها آماده رفتن به مرحله بعد هستند.
همونطور که خودتون هم تشخیص دادید تو این مرحله باید المان ها قلع زده بشن تا به برد متصل شن.
نکته : دقت کنید باید فیبر چاپی مورد نظرتون رو هم طراحی کرده باشید و به تعدادی که لازم دارید ازش زده باشید که شرکت های زیادی میتونن این کارو براتون انجام بدن.
نکته : ورقه کائوچو مورد استفاده باید با ضخامت حداقل 4 سانتی متر ، ابعاد حدود 40 در 50 ، البته به ابعاد فیبراتون بستگی داره