تولید بدون کارخانه یکی از مسائل مهم در رونق اقتصادی می باشد باهم در این مقاله از مقالات تکمید به مزیت های تولید بدون کارخانه می پردازیم:
1 . فرد یا کسب و کاری که تولید بدون کارخانه انجام می دهد، یک برند را به نام خود ثبت کرده و سیستم بازاریابی و برندینگ منحصر به فردی برای خودش ایجاد کرده است اما خودش تولید را ادامه نخواهد داد، بلکه تولید را برون سپاری کرده و آن را به یک کارخانه دیگر واگذار خواهد کرد.
از این رو، کارخانجاتی که ظرفیت خالی برای تولید دارند، با افراد صاحب برند تولید بدون کارخانه همکاری می کنند تا کار تولید آن ها را ادامه دهند.
2 . سرمایه گذاری اولیه در استراتژی تولید بدون کارخانه وجود ندارد.
3 .کارگاه های تولیدی که با این استراتژی پیش می روند نسبت به تغییرات احتمالی در بازار انعطاف پذیر خواهند بود.
4 . کشورهای مختلف از این روش برای افزایش میزان تولید و بالا بردن صادرات استفاده میشود.
5 . اختلاف انرژی طی موازی کاری در بخش تولید جلوگیری می شود.
6 . همچنین مزیت دیگر این استراتژی، اشتغال زایی است.
7 . بنابراین استفاده از این استراتژی، به رشد صادرات و تولید داخلی کمک بسیاری می کند در عین حال هم هزینه زیادی ندارد و انجام سرمایه گذاری اولیه در آن ضروری نیست. البته از آن جا که استفاده از این استراتژی منجر به ایجاد یک کسب و کار خواهد شد، طراحی یک مدل کسب و کار بسیار مفید خواهد بود.
با توجه به این مقاله ( مزیت های تولید بدون کارخانه ) اگر شما به عنوان یک کارآفرین قصد راه اندازی یک تولیدی را با استفاده از استراتژی تولید بدون کارخانه دارید ،می توانید درخواست خود را ارسال نمایید تا همکاران ما شما راهنمایی نمایند با ما در ارتباط باشید.