چین کشوری با سابقه تاریخی از آداب و رسوم است و غذا خوردن یکی از ویژگیهای بسیار مهم فرهنگی در چین است. به طور طبیعی آداب غذا خوردن به سرعت گسترش پیدا کرده است . آداب غذا خوردن در چین به سلسله ژو یعنی حدود 256 سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد و در طول هزاران سال این آداب و رسوم تکامل پیدا کرده و در میان مردم چین پذیرفته شده است. با این حال، هنوز هم تفاوت های بسیاری درباره ی هدف و طبیعت یک مهمانی درسطح ناحیه ای بین مردمان چین وجود دارد.
غذا خوردن در چین یک علم، هنر و یک فعالیت اجتماعی به حساب می آید. طب سنتی چین در سراسر این کشور برای ایجاد غذاهای سالم و متعادل به کار می رود. درآشپزی های چینی، درست کردن غذا به عنوان یک هنرمحسوب می شود و ترکیبی از طعم و ظاهر را با هم دارد. چینی ها بر خلاف فرهنگ نوشیدن کشورهای غربی، چه در خیابان، چه در غذاهای خانگی و یا رستوران اغلب زمینه های مشترکی دارند که برای برقراری ارتباط از آن استفاده کنند.
در یک رستوران چینی اغلب مردمان بسیاری را می بینید که با صدای بلند با هم صحبت می کنند و می خندند. چینی ها به این فضاهای پر سر و صدا عادت دارند و معتقدند اگر غذای یک رستوران خوب باشد آن رستوران شلوغ خواهد شد و شلوغ بودن یک رستوران را دلیلی بر خوب بودن غذای آن می دانند. اما برای کسانی که می خواهند در یک محیط آرام غذا بخورند برخی رستوران ها اتاقی با یک میز یا چند میز را در اختیار مشتری قرار می دهند.